You are here

Persoonlijke groei

 • Je eigen-wijze weg
  heel het innerlijke kind

  Je eigen-wijze weg is een handleiding voor het innerlijke kind werk. Met technieken en methodes uit o.a. de Primair therapie, uit Childhood Deconditioning, rebirthing, co-dependency, familie-opstellingen en traumawerk brengen de auteurs de lezers op de meest actuele stand van de psychologie van persoonlijke vorming. Dit is het werk van coaches, nu toegankelijk gemaakt voor iedere lezer.

  Omkar Dingjan en Divyam Kranenburg werken sinds meer dan 20 jaar als zelfstandige therapeuten en trainers. Zij leiden succesvol een therapeutisch en opleidingsinstituut in Nederland, het AUMM Instituut.

  ‘Het is een kunst om volwassen te worden. Werkelijk volwassen worden is een proces, een zoektocht naar wie en wat je werkelijk bent. Je bent door je ouders en opvoeders gevormd en gekneed tot een persoon. Door die periode van vorming ben je vergeten wie je oorspronkelijk was.
  Wat is wezenlijk van jou, en wat is je aangeleerd, aangepraat of aangedaan?
  Tegenwoordig weet ik dat eigen-wijs zijn een kwaliteit is. Dat ik gewoon bijzonder ben, net zoals wij allemaal. Er is niemand zoals ik in de hele wereld. Niemand is hetzelfde, we zijn allemaal uniek en hebben allemaal onze eigen kwaliteiten en onze eigen wijsheid.’
  Omkar Dingjan

  ISBN: 978 90 5980 041 0
  Uitgeverij: OSHO publikaties 2007

 • Integratieve Kritische Psychotherapie. Het Zon-Maan model.
  Eindwerk ingediend door Isa om het behalen van het diploma:
  "Integratieve Kritische Psychotherapie. Het Zon-Maan model".
  meer lezen