You are here

NIEUWE DATA: Intergratief Contextueel Werken met Duplo-Methodiek (beginners)

Er is nog plek
Van harte welkom!
Isa.

Integratief Werken met Duplo-Methodiek (beginners)
Aantal dagen: 3

Info: Leren werken met een extra taal in therapie, namelijk de DUPLO-methodiek, ontwikkeld door Marleen Diekmann en gebaseerd op het contextuele gedachtegoed van Nagy. Het is een methodiek die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt en die kan gebruikt worden binnen de context van hulpverlening en therapie, supervisie en teamvergaderingen. De integratie van het contextuele gedachtegoed met de poppetjes komen aanbod. We vertrekken vanuit het groeimodel, veerkracht, hulpbronnen aanboren, erkenning, meerzijdige partijdigheid worden duidelijker en zichtbaar maken. De moeilijke dingen waar je mee worstelt krijgen een plek waardoor je verder kan in het nu en de toekomst.

Krachten en hulpbronnen voor de toekomst worden zichtbaar. Dit werkt ondersteunend bij het werken aan verandering en groei. Naast het feit dat het helpend is om met meer afstand letterlijk te kijken naar jezelf, je familie en de dingen waar je tegen aan loopt, is ook bewezen dat het visualiseren van problemen effect heeft op bepaalde hersengebieden. Daar treedt ontspanning op en dit heeft effect op een betere informatieverwerking.

Tijdens de cursus wordt het werken met de duplo-popjes uitvoerig gedemonstreerd en krijg jij als deelnemer de kans om zelf intensief met het materiaal aan de slag te gaan.

Locatie: Centrum Zon-Maan, Vossestraat 64, 9890 Gavere

Data en Prijs: maandagen: 7, 14 oktober en 4 november 2019 – 390 euro (KMO-p 40% subsidie mogelijk)

Docent: Isa Deschuyteneer, Integratief Gezins-Psychotherapeut, Pikler®pedagoog, docent en supervisor.

Werkt meer dan 10 jaar ervaring met de DUPLO-methodiek. Is opgeleid bij de Kontekst door Mevr. Ady F. van Doornik, Mevr. Els D.Ydo en hun team. Elk jaar keer zij terug naar de bron om te verdiepen.

Inschrijvingen via onderstaande link

inlichtingen: vanheedidier@gmail.com – 0496/845471 – isa@centrumzonmaan.be – 0486/659760

Platform Psychotherapie accreditatie CPD (Continuous Professional Development): 24 – www.platformpsychotherapie.be